• hirek1.png

A vírus nem foszthat meg az életkedvünktől, hamarosan túl leszünk rajta és újra együtt tudunk örülni a tavaszi napsugárnak. Ültessünk minél több virágot Dabason, ezzel is kifejezve, hogy az élet oldalán állunk! Mire túl vagyunk a nehézségeken, legyen Dabas városa még virágosabb, hogy a kertekben utcákon pompázó virágok még vidámabbá tegyenek bennünket.

Dabas Város Önkormányzata mindazoknak, akik igénylik, virágmagokat juttat el. A most elültetett virágmagoknak szimbolikus erejük is van, hiszen a járványveszély elmúltával hozzák majd meg színpompás virágaikat. A kezdeményezéssel az a célunk, hogy megmozgassunk minden korosztályt. A fiatalabbak és az idősebbek is otthon a kertjükben a friss levegőn tevékenykedve hasznosan, alkotó munkával töltsék el idejüket.

Keressük majd azokat, akik a legvirágosabbá teszik nagyszüleik környezetét.

Maradjunk otthon, ültessünk virágot a jövőért! Igényeiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve a 292561-253-as telefonszámra várjuk.