• hirek1.png

Az Ócsai Polgármesteri Hivatalban 2020. június 2. napjától visszaállt az általános munkarend és munkaidő. A járványügyi helyzetre és növekvő esetszámra tekintettel 2020. szeptember 7. napjától azonban az ügyfélfogadás igénybevételére ismételten csak korlátozottan van mód. A személyes ügyintézés elsősorban előzetes időpontfoglalást követően, telefonon (06-29/378-125) vagy írásban (elektronikus levél formájában) előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Ócsa Város Főépítésze a korábbiakban megszokottak szerint, minden héten szerdán 13.00 órától 16.00 óráig délután tartózkodik a hivatalban, ügyfelet azonban szintén kizárólag csak telefonon vagy írásban (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) előre egyeztetett időpontban fogad.

A Hivatal épületeibe – a szociális védőtávolság megtartására céljából – egyszerre csak korlátozott számú ügyfél tartózkodhat, továbbá az ügyintézés során a maszk használata kötelező! Kéjük, hogy ügyeik intézése során a fent leírtaknak megfelelően eljárni szíveskedjenek!