• hirek1.png

A Járványügyi helyzetre tekintettel a Bugyi Nagyközség Polgármesteri Hivatalban a személes ügyfélfogadás rendjéről:

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében tartózkodjanak a személyes ügyfélfogadáson való megjelenéstől a következő időszakban. Személyes ügyintézés kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges. Időpontot foglalni telefonon és email-ben lehetséges.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hivatal ügyfélfogadási időben– az ügyintézővel együtt egyszerre legfeljebb három ember tartózkodhat, továbbá az ügyintézés során kézfertőtlenítő és maszk használata kötelező!

A FŐÉPÜLETBE KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ BEJÁRATON KERESZTÜL, KÉZFERTŐTLENÍTÉST KÖVETŐEN, MASZKBAN LEHET BELÉPNI!

Kérünk mindenkit, hogy – lehetőség szerint – www. bugyi.hu felületen található önkormányzati elektronikus fülön keresztül- ügyfélkapun keresztül vagy anélkül, levél, e-mail, vagy telefon útján intézzék ügyeiket, halaszthatatlan ügyben szükséges. A kérelem a kapun elhelyezett postaládában is elhelyezhető.

A Polgármesteri Hivatalban, a házasságkötő teremben megtartandó szertartások továbbra is meg lesznek tartva, azzal a korlátozással, hogy a szertartáson kizárólag a legközelebbi hozzátartozók vehetnek részt 20 főben maximálva létszámot. Kérem ekkor is használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlentőt.