• hirek1.png

Ócsa Város Önkormányzata a felelős állattartás elősegítése céljából ivartalanítási akciót hirdet 2022. április 11. napjától 2022. április 22. napjáig, mely keretében az Önkormányzat az ivartalanítás díjának 50 %-át átvállalja, támogatva ezzel az állattartót.

Az állattulajdonos/állattartó (a továbbiakban: állattartó) köteles a jó gazda gondosságával eljárni, az állat fajának, fajtájának és élettani szükségleteinek megfelelő életfeltételekről gondoskodni. Figyelemmel az állatvédelmi szabályokra és a felelős állattartásra, a nem kívánt szaporulat kezelésének leghatékonyabb módja az ivartalanítás.

A beavatkozásokat jelen ivartalanítási akció keretében kizárólag dr. Pálinkó Attila (székhely: 2364 Ócsa, Magyar Sándor utca 15.) állatorvos jogosult elvégezni. A beavatkozások elvégzésével kapcsolatban előzetes időpont egyeztetés és állapotfelmérés szükséges a doktor úrral az alábbi telefonszámon: 06-70-209-1019, hétfőtől péntekig 7.00-19.00 h között.

Az ivartalanítás összegének fennmaradó részét (50 %) az állattartó köteles megfizetni a beavatkozást végző állatorvosnak a kiállított számla ellenében. 

Bővebben a www.ocsa.hu oldalon olvasható.