• hirek1.png

Meghosszabbított határidő

Ajánljuk a kisgyermekes családok figyelmébe az „Óvodába megyek”, valamint az „Elsős vagyok” önkormányzati támogatásokat, melyekre 2022. július 20-ig nyújthatják be kérelmeiket az Ócsai Polgármesteri Hivatalban!

A csomagra jogosult az a gyermek,

  • aki Ócsán működő óvodába/iksolába nyer felvételt és a kérelem benyújtását megelőzően a gyermek és legalább az egyik szülője életvitelszerűen Ócsán él és állandó bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik,
  • nem Ócsán működő óvodába/iskolába nyer felvételt, ugyanakkor a kérelem benyújtását megelőzően a gyermek és legalább az egyik szülője életvitelszerűen Ócsán él és állandó bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik.

Az Óvodába Megyek Csomag tartalmaz egy takarót, gumis lepedőt, emblémázott pólót, fogkefét és egy színes ceruza készletet. Az Elsős Vagyok Csomag pedig minden olyan eszközt, melyekre az iskolakezdéshez szükség van.

A formanyomtatványt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell visszaküldeni, vagy benyújtható személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán.